11 édesen frissítő sorbet és granita

A granita, azaz jégkása szicíliai eredetű édesség, elsősorban a citromos és a kávés változata a legnépszerűbb. Hűsítő, könnyű, édes, különleges, és igazán hamar elkészíthető.

  1. 1.

    Narancsos jégkása

  2. 2.

    Epres-mentás jégkása

  3. 3.

    Egres granita

  4. 4.

    Multijég és multijégkása

  5. 5.

    Házi színes gyümölcsös jégkockák

  6. 6.

    Erdei gyümölcsös sorbet

  7. 7.

    Narancs granita

  8. 8.

    Mandorla alla granita

  9. 9.

    Meggyszorbet

  10. 10.

    Nyári epres jégkása Rékától

  11. 11.

    Sárgadinnyés ananász sorbet

Olvastad már?

21 házifagyi, amit már most nyalhatsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek