101 fogyókúrás saláta - ennyit még sosem láttál egy helyen! Ezekből tuti, hogy tudsz majd választani

Nem kell, hogy a saláták unalmasak legyenek a diétás menüdben - mi ezt most be is bizonyítjuk!

Azt mindenki tudja, hogy fogyókúra idején étrendünkben főszerep jut a salátáknak. Sokan azonban nem merik vagy nem tudják elengedni a fantáziájukat, ezért - teljesen érthető módon - elég hamar ráunnak a jégsaláta+paradicsom+kígyóuborka kombinációra. Pedig szerintem nagy segítségünkre lehetnek a salátaételek fogyókúrás étrendünk változatossá, színessé tételében.

Most gyűjteménybe gyűjtöttük a gyűjteményeinket - az alábbi listákkal összesen több mint 100 salátareceptet osztunk meg veletek, amelyek egy részét önálló vacsoraként, másik részét sültek kísérőiként fogyaszthattok el.

Önálló ételként ehetitek vacsorára:

Ha nem önállóan ennéd a salátát, hanem egy sültet vagy egy szendvicset kísérnél velük, erre is vannak ötleteink.

Az persze nagyon fontos, hogy az adagnagyságra figyeljetek, hiszen salátákból sem lehet mértéktelenül enni.Reméljük, hogy sikerült a fenti kínálatból ötleteket merítenetek.

Ezeket olvastad már?

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

Sokak számára fogós kérdés, hány fokon érdemes mosni a ruhákat. A legtöbb címke megengedi, hogy 40°C-on mossunk, de valóban szükségünk van ilyen meleg vízre? Következő Otthon Tippünk segíthet választ adni a kérdésre.

Ne olajon süsd a tükörtojást, ha jót akarsz magadnak

A megszokott és jól bevált tojássütési módszerrel ugyan semmi baj nincsen, de természetesen mindig van hová fokozni a dolgokat. Ezt a célt szolgálja az olaj lecserélése is: egy másik alapanyaggal ugyanis fenséges, karamellizált aljú, tökéletes állagú tükürtojást kaphatunk.