hozzászólások (1)

leírás

Ízében és textúrájában hasonló a zöldkáposztához, azonban antioxidánsokban jóval gazdagabb. Tartalmaz még sok C és A vitamint, rostokat. Főzéskor javasolt ecetet adni hozzá, így megőrzi a vörös színét, különben kék lesz.

mikor vegyem

Késő ősszel, télen.

hogyan tároljam

Hűtőben, lefóliázva néhány hétig friss marad.

Vöröskáposzta alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (1)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Iminkooo
        Iminkooo / Iminkooo k, 2010-11-09 10:31

        imádom a vörös káposztát, nyersen is meg persze párolva is...
        Knédlivel igazi, de el megy burgonyával is. Van egy receptem a sült hús, knédli, káposzta, ugyan úgy lehet hozzá sült liba is!!!