Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Párolt lila káposzta

Párolt lila káposzta
Párolt lila káposzta
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy kicsit időigényes, de megéri a várakozást!

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: karácsonyi receptek, Márton-nap, szilveszter, újév, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: köretek
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

vörös káposzta párolva
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát legyaluljuk, vagy már eleve a piacon gyalultat veszünk.
  2. Jól megsózzuk, és összekeverjük, majd minimum fél órát állni hagyjuk, hogy levet eresszen.
  3. Egy nagy edényben felolvasztjuk a zsírt, és lassú tűzön megpároljuk a kockára vágott lila hagymát.
  4. Erre jöhet az előzőleg jól kinyomkodott káposzta, amit megfűszerezünk a köménnyel, barna cukorral és az ecettel. Majd jól összekeverjük az egészet, és lefedve, lassú tűzön 40 percig pároljuk.
  • költség: 400 Ft
  • elkészítettem: 7 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1 126
össznézettség: 171 494
elküldve: 5
receptkönyvben: 130
elkészítve: 10/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
648 recept

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Nosalty.hu
Nosalty.hu Sun, 2017-11-12 02:08

Kedves Szakácsunk!
Gratulálunk, a Tiéd lett 2017.11.11. legnézettebb receptje!
Üdvözlettel, NoSalty.hu

179
vöröskáposzta 1 közepes fej
lila hagyma 1 közepes db
őrölt fűszerkömény 1 teáskanál
barna cukor 2 teáskanál
ecet 1 teáskanál
sertészsír 2 ek
0 ízlés szerint