hozzászólások

leírás

Általában a tojás alakú paradicsomból készül, amely kiváló aromájú. Több típusa van, egész, hámozott egész, vagy darabolt. A paradicsomszezont leszámítva mindhárom kiválóan alkalmas a paradicsom helyettesítésére - általában jobb ízük van, mint az import melegházinak. Attól függően válaszzunk a típusai közül, hogy milyen ételt szeretnénk készíteni. Akárcsak a sűrített paradicsomból, ebből is mindig legyen a kamrapolcon. A paradicsomkonzerv vészhelyzetben kiválthatja a sűrített paradicsomot, ha botmixerrel kicsit megdolgozzuk.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Kamrában, polcon, felbontás után hűtőben.

Konzerv paradicsom alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!