Sylvia Gasztro Angyal cikkei
Címlapról ajánljuk
Mit főzzek ma? Magvas kréker, szuperzöld csirkés tészta és narancsos-csokis...
Ma egy igazán szénhidrátdús menüsor érkezik ropogós előétellel, szuperzöld és szupergyors tésztával, majd egy olasz süteménykülönlegességgel.
NosaltyIdén nem kell, hogy stressz legyen a karácsonyi készülődés –...
Az ünnepi készülődésnek nem kell kapkodásról és konyhai káoszról szólnia. Tóth Szilárd Michelin-csillagos séf szerint egy kis előretervezéssel, tudatos bevásárlással és jól kihasznált konyhai eszközökkel a karácsonyi főzés is lehet nyugodt, közös élmény – ehhez pedig az LG új, beépíthető konyhai készülékei is praktikus segítséget adhatnak.
NosaltyA kalciumpótlás nem elég: erre van még szüksége az 50...
Az egészséges csontok védelmében elsőként a kalcium jut eszünkbe. Nem véletlen, hogy már gyerekkorunkban is arra buzdítottak minket szüleink és nagyszüleink, hogy igyuk meg a tejet, és együnk sok tejterméket.
NosaltyTovábbi cikkek
Megnyitott Kapás Boglárka kávézója: erdélyi nevet kapott a hely
Megnyitott Kapás Boglárka világbajnok úszó és férje, Telegdy Ádám közös kávézója, méghozzá Budapest V. kerületében.
Minden nap eszel mandarint? Jól teszed, de negatív egészségügyi következményekkel...
A mandarin a téli időszak slágere, amit szívesen pucolgatunk tízórai és uzsonna gyanánt is. Tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, de vajon mennyire egészséges, ha minden nap fogyasztjuk?
Ezt a magyar vörösbort választották a világ legjobbjának
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Top Receptek
Tejszínes carbonara spagetti
Egyszerűen elkészíthető, és mindemellett nagyszerű étel, nem fogyókúrás, de ez kell a magyar gyomornak, isteni volt, érdemes kipróbálnotok...
Tepertős pogácsa
A tepertős pogácsa egyszerű, gyors változata. Az unokatestvéremtől tanultam. (A bonyolultabb, időigényesebb verzió a hajtogatós.)
Szegedi halászlé filézett halakból
A halászlé főzés nálunk családi hagyomány, amit mindig bográcsban készítettünk gyerekkorom óta. Szegediesen készítjük több féle halból, és belsőségekből. Került bele ponty, ...