Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kék hamburgerrel rukkolt elő a híres francia divatcég - Ez lesz az utolsó nagy dobásuk

Egy francia divatüzlet úgy döntött, miután együtt dolgozott a világ leghíresebb divatmárkáival, átnyergel a gyorskajaiparba, aztán lehúzza rolót.
A párizsi Saint-Honoré utcában található egy kultikus kis divatmekka, a Colette. Ez a ruhabutik 1997-től ruhákat, cipőket kiegészítőket tervezett együtt különféle divatcégekkel. Olyan nagy nevekkel dolgozott és dobott piacra kollekciókat, mint a Chanel vagy a Louis Vuitton. Egyszer még a McDonald's is szerződést kötött: az együttműködésből hamburgeres telefontokok, táskák és pólók születtek.
 
 
A franciák nagy szomorúságára az üzlet 20 éves működés után 2017. december huszadikán végleg bezár, de utolsó évében nagy csinnadrattával búcsúznak. A Colette egy, a franciák körében ismert és szeretett Blend nevű hamburgerezővel kötött szerződést. - írja a GRUBSTREET
 

A franciák kék hamburgereket készítenek, hogy ezzel búcsúztassák a híres ruhaüzletet:

A Colette-nek védjegye a kék szín, az úgynevezett "Colette-kék", ezért nem meglepő, hogy ezek a hamburgerek exkluzív kék buciba zárt műremekek, amiket kizárólag a Colette’s Water Bar üzletekben lehet kapni december végéig, a Colette bezárásáig. Kétféle kék hambit ehetnek az éhes franciák, egyikben 18 hónapig érlelt Somerset cheddar sajt, ketchup, mézes mustár és jégsaláta van, a másikban karamellizált hagyma, Ementáli sajt, fokhagymás majonéz és spenót.
 
 
Véleményem szerint a fekete hamburgernél izgalmasabban néz ki ez a kék bucis csoda, de kíváncsi lennék, milyen mesterséges színező hatására lesz egy hamburgerzsemlének ilyen színe. Azt hiszem, ez örökre titok marad!
 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!