Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egy budai csomóponton nyílt meg az új csomagolásmentes bolt - irány a műanyagmentesség!

Újabb egységgel bővült a LigetiBolt Budán - második csomagolásmentes boltjuk megnyitása jó jel: lassan, de biztosan nő a környezettudatosan vásárlók tábora.

Sípos Melinda, a LigetiBolt tulajdonosa nagy álmát valósította meg, mikor megnyitotta első pesti csomagolásmentes boltját a 13. kerületi Kresz Géza utcában, a Nyugati pályaudvar közelében. A kezdeményezés viszont terjeszkedik, hiszen most nyílik második boltja is, méghozzá a Móricz Zsigmond körtér közelében.

LigetiBolt - elérhetőségek:


1132 Bp. Kresz Géza u. 21.

1111 Bp. Karinthy Frigyes út 14.

Facebook

Weboldal

Ars poeticája szerint mindig igyekezett tudatosan élni, étkezni, vásárolni, és erre biztatni vevőit is. Ha lehet, helyi illetve ellenőrzött forrásból származó, egészséges, adalék- és tartósítószermentes termékeket árul, amelyeket nem holmi műanyag zacskóban vagy dobozban kínál, ide mindenki maga hozza vászonszatyrát, befőttesüvegét, ételhordóját - ezeket előzetesen lemérik a készséges eladók, hogy aztán megtöltheted őket, és mehet minden a mérlegre újra!

Kaphatunk nála szárazárut, így akár (nád)cukrot, lisztféléket, alternatív gabonákat, vagy a legkülönfélébb kiőrlésű tésztaféléket, de tojást, tejet, joghurtokat, magvakat, házi szörpöket, aszalványokat vagy natúr kozmetikumokat is.

"Üzletvezetőként is arra törekszem, hogy a vásárlók itt ne csak automatikusan vásároljanak, hanem kapjanak felvilágosítást arról, hogy milyen terméket vesznek, kitől, hogy készült, mitől különleges. Szeretném a környezettudatos életmódot minél szélesebb körben terjeszteni, felhívni a figyelmet a hulladék csökkentésének fontosságára, a pazarlás elkerülésére, az idényjellegű zöldség és gyümölcs fogyasztásának hatásaira, összességében segíteni a vásárlókat egy környezettudatosabb élet kialakításában" - vallja Melinda.

Térjetek be valamelyikbe - vagy mindkettőbe :)

Ezt olvastad már?

"Nem hiszek a lebomló műanyagokban"– A Zero Hero webshop alapítójával, Gyarmati Dettivel beszélgettünk

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!