Mit főzzek ma? Hagyományos zöldbableves, sült feta és gyors banánkenyér vár ma

Szép, színes, nyárias, húsmentes, könnyed. Ez a mai nap öt kulcsszava, tartsatok velünk!

A mai menüben kezdésnek érkezik egy magyaros zöldbableves, a főétel egy gyönyörűszép színes sült feta a sütőből, a desszert pedig édes és gyors banánkenyér.

LEVES

Még több zöldbableves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldséges főétel itt!

DESSZERT

Még több gyümölcskenyér itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek