3 meglepő konyhai alapanyag, amit lefagyaszthatsz
Napi Tippünkben ismét hoztunk 3 meglepő dolgot, amit könnyedén lefagyaszthatsz.
Szász NóriNapi Tippünkben ismét hoztunk 3 meglepő dolgot, amit könnyedén lefagyaszthatsz.
Szász NóriLilla ismét alávetette magát egy szépségtesztnek, ezúttal tojássárgáját használt pakolásként a hajára. Nézzük, bevált-e!
Liptai LillaTényleg aggódnunk kell, ha világosabb a tojássárgája az átlagosnál? Most kiderül, pontosan honnan tudhatjuk, megromlott-e a tojás.
NosaltyA tojássárgáját és a fehérjét különválasztani olykor igencsak macerás, és mindened ragadhat tőle. Mit tegyél, ha szét kell választanod őket, de nem akarsz rendetlenséget? Hívd segítségül a fokhagymát!
Szász NóriMegijedtél, mert két sárgája pottyant ki a feltört tojásból? Pánikra semmi ok, teljesen logikus magyarázata van a jelenségnek!
Szász NóriRégóta tartja magát az a mítosz, hogy a tojássárgája egészségtelen – bár nagy mennyiségben kétségtelenül így van, és az is igaz, hogy a tojásfehérje nagyon jót tesz a szervezetnek, azért nem ennyire fekete-fehér a kérdés.
Stuth-Nagy NikiMártásfronton a majonéz dobogós a népszerűségi listán, de könnyen lehet, hogy igazából az első helyen áll. A tojás-olaj emulzióját megrészegítő boldogság elkészíteni, viszont a szétesett majonéz látványa eléggé hervasztó látvány. Megmutatjuk, mennyire könnyen menthetjük meg, ráadásul, ha már témánál vagyunk, mutatunk pár majonézalapú mártást.
Karsai RoniTökfőzeléket sokan csak nyáron fogyasztanak, pedig tavasszal ugyanúgy megállja a helyét, hiszen friss kapor szinte mindig kapható a boltokban, és tökre is szert tehetünk, ha máshogy nem, fagyasztva.
NosaltyKylie Minogue-gal, olcsóbb ételekkel és biztonságosabb fesztiválozással készülnek az idei Szigetre a szervezők.
NosaltyCsupán egyetlen dologra kell igazán figyelnünk: az időre.
NosaltyA bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Szuperfincsi menüsor, melyben a gomba, a zöldbab, a sertéshús és az áfonya a főszereplő.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.