Dobozolj: így készítsd és csomagold előre egy hétre a diétás...
Itt az ideje előre gondolkodni, és kiküszöbölni a diéta egyik buktatóját egy egyszerű, ám nagyszerű módszerrel!
Liptai LillaItt az ideje előre gondolkodni, és kiküszöbölni a diéta egyik buktatóját egy egyszerű, ám nagyszerű módszerrel!
Liptai LillaRengeteg zöldséges főétel, gyümölcsök és jóféle gabonák. A mediterrán diétát sokan a legegészségesebb étkezésnek tartják, viszont csak akkor tudod jól betartani, ha előre megtervezed hozzá a heti menüt. Ebben segítünk.
NosaltyFogyókúra = tilos a tészta. Vajon ez tényleg ilyen "egyszerű" lenne?
Bodon Judit dietetikusEgy szénhidrátszegény, fehérjedús diéta, ami nem ma lépett a színtérre, de évek óta tartja magát. Górcső alá vettük, olvassátok a véleményünk!
adminA hagyományos magyar konyhában is alap, a népszerű olasz konyhának pedig elengedhetetlen étele a tészta. Tényleg teljesen le kell mondani róla, ha fogyni szeretnénk?
Bodon Judit dietetikusNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.