szépirodalom

Attenborough almája és egy nagyon lassan megevett vajas kenyér –...

Mit tesz egy gasztroújságíró, ha megromlik a kapcsolata az étkezéssel? A helyes válasszal nem rendelkezem, csak annyit tudok elmesélni, hogy én mit tettem a probléma orvoslásáért: a Balatonra utaztam, olvastam, megettem egy vajas kenyeret nagyon lassan, és atomokra szeleteltem egy almát. Hogy miért? A (kissé irodalmira sikeredett) cikkből kiderül.

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...