steak

Újrahasznosítás? #TefalSoRecycled!

Mostanában igazán sok időt töltünk a konyhában, ami azért nem mindig egyszerű helyzet, mindenesetre gyakran arra késztet minket, hogy jobban megvizsgáljuk a környezetünket. Tényleg képesek voltunk felhasználni az összes alapanyagot, amit megvettünk? Sikeresen újrahasznosítjuk az összes hulladékot a háztartásunkban? A minket körülvevő berendezések valóban környezetbarátok, ahogy a megvételükkor ígérték, és ami mostanra meghatározó szempont már a vásárláskor? (x)

Hirdetés

Tapadásmentes serpenyö – ez a Tefal, immár 65 éve

Nem véletlen, hogy éppen idén mutatja be a Tefal büszkén a forradalmi újdonságát, az extrém körülményeknek is ellenálló, Unlimited Anti-Scratch tapadásmentes edény- és serpenyőcsaládját. Pont 67 évvel ezelőtt történt, hogy a francia Marc Grégorie, feleségének javaslatára tapadásmentes felülettel látta el az edényeket, az eredmény pedig teljesen lenyűgöző lett. Ez a lépés alapjaiban könnyítette meg minden konyhában serénykedő ember életét. (x)

Hirdetés

Gordon Ramsay lerántotta a leplet a tökéletes steak titkáról

A steaksütés nem egyszerű munka: míg valakinek elsőre is tökéletes lesz, addig a házi szakácsok nagy része egy életen át kutatja, hogyan lehet egy nagy szelet marhahúsból finom, omlós, nem túl száraz és nem rágós húst készíteni. Gordon Ramsay most elárulta a titkot, ő hogyan csinálja Amerika egyik kedvenc húsételét.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek