Íme az első európai ország, ahol nem hívhatják kolbásznak a...
Franciaország történelmet ír ezzel a rendeletével, mely már 2020-ban megszületett, de csak idén lép életbe.
Liptai LillaFranciaország történelmet ír ezzel a rendeletével, mely már 2020-ban megszületett, de csak idén lép életbe.
Liptai LillaSteaket készíteni igazi művészet, sokan inkább bele sem kezdenek otthon, hiszen rengeteg buktatója van a hús sütésének. Nigella Lawson néhány napja Instagram-oldalára töltötte fel frissen elkészült marhasteakjét, a közönség azonban nem volt elragadtatva a végeredménytől.
NosaltyMostanában igazán sok időt töltünk a konyhában, ami azért nem mindig egyszerű helyzet, mindenesetre gyakran arra késztet minket, hogy jobban megvizsgáljuk a környezetünket. Tényleg képesek voltunk felhasználni az összes alapanyagot, amit megvettünk? Sikeresen újrahasznosítjuk az összes hulladékot a háztartásunkban? A minket körülvevő berendezések valóban környezetbarátok, ahogy a megvételükkor ígérték, és ami mostanra meghatározó szempont már a vásárláskor? (x)
HirdetésNem véletlen, hogy éppen idén mutatja be a Tefal büszkén a forradalmi újdonságát, az extrém körülményeknek is ellenálló, Unlimited Anti-Scratch tapadásmentes edény- és serpenyőcsaládját. Pont 67 évvel ezelőtt történt, hogy a francia Marc Grégorie, feleségének javaslatára tapadásmentes felülettel látta el az edényeket, az eredmény pedig teljesen lenyűgöző lett. Ez a lépés alapjaiban könnyítette meg minden konyhában serénykedő ember életét. (x)
HirdetésA steaksütés nem egyszerű munka: míg valakinek elsőre is tökéletes lesz, addig a házi szakácsok nagy része egy életen át kutatja, hogyan lehet egy nagy szelet marhahúsból finom, omlós, nem túl száraz és nem rágós húst készíteni. Gordon Ramsay most elárulta a titkot, ő hogyan csinálja Amerika egyik kedvenc húsételét.
NosaltyElképesztően drága vacsorát számlázott ki néhány nappal ezelőtt a Salt Bae néven ismert Nusret Gökçe, aki nemrégiben Londonban nyitotta meg új luxuséttermét.
NosaltyA csirke és a disznó után itt az ideje a marhahúsokkal is megismerkedni. Bélszín, lapocka, lábszár, rib eye, velős csont – te tudod, melyiket hogyan érdemes használni? A Nosalty és a CompactTv közös sorozatának következő részéből ez is kiderül!
Rosanics PetraPontosan 309 ezer forintot kell kiperkálni egy szelet 24 karáttal aranyozott húsért ebben a luxusétteremben.
Liptai LillaPéldaértékű és igencsak megható kezdeményezés nőtte ki magát Győr közelében, Enese falujában, ahol a helyi rákbetegeknek kezdtek gyűjteni a civilek.
NosaltyAz év utolsó programajánlójához értünk, és igyekeztünk összegyűjteni a legvarázslatosabb élményeket, hogy méltón módon zárhassuk 2024-et. A karácsonyi vásárok és koncertek mellett korizással, adományozással és mézeskalács-fesztivállal hangolódunk az ünnepekre.
NosaltyHa ma is velünk főztök, akkor hozzuk is a szokásos, háromfogásos menüsorunkat!
NosaltyKíváncsi vagy, hogyan készíti egy Michelin-csillagos séf a kolbászt? Most ő maga árulja el!
Minden évben megjelenik valamilyen új trend a karácsonyfa díszítését illetően (is). Most sincs ez másképp, és nagyon úgy néz ki, hogy a fényfüzérek kora lejárt. Na, de mi érkezik helyette?
Példaértékű és igencsak megható kezdeményezés nőtte ki magát Győr közelében, Enese falujában, ahol a helyi rákbetegeknek kezdtek gyűjteni a civilek.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...