Brutálisan drága a steak a viccesen sózó török fiú éttermében

Elképesztően drága vacsorát számlázott ki néhány nappal ezelőtt a Salt Bae néven ismert Nusret Gökçe, aki nemrégiben Londonban nyitotta meg új luxuséttermét.

Salt Bae még néhány évvel ezelőtt futott be emlékezetes sószórási módszerével, a török hentesből lett étteremtulajdonos pedig pár hete nyitotta meg új luxuséttermét a londoni Hyde Park mellett található Knightsbridge-ben - derül ki a The Sun cikkéből.

A török híresség éttermében egészen elképesztő áron kaphatóak az ételek, erről tanúskodik az a számla is, amely rövid időn belül bejárta az egész világhálót.

Nusret Gökçe éttermében egy hamburger 100 angol fontba, vagyis 41 ezer forintba, egy adag saláta 9500 forintba, egy arany bevonatú Tomahawk steak pedig 630 angol fontba, vagyis 263 000 forintba kerül.

A képen látható számla alapján a vendégeknek igencsak zsebükbe kellett nyúlniuk a vacsora végén, a végösszeg ugyanis 1812 font, azaz nagyjából 750 ezer forint lett. Salt Bae éttermében nem mellesleg egy üdítőre sem olcsó mulatság beülni, míg egy pohár kóla 3700 forintba, addig egy doboz energiaital 4600 forintba kerül.

Az alig egy hete nyílt londoni étteremnek a fentebbi videó szerint óriási sikere van, így ha te is egy aranyba borított szaftos hamburgerre vagy steakre vágysz, érdemes előre asztalt foglalni.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek