spotify

Erre kavarj – Új hét, új zenei lista, amivel a...

Ezen a héten Hankusz Sára, a Nosalty receptszerkesztője kalauzol el a kedvenc zenéi között, meghallgathatjátok, ő mire kavar a konyhájában, valamint mire tölti fel a receptjeiteket, ápolja a lelketeket, és készíti a legmenőbb TikTok-videókat. Itt a legfrissebb Spotify-listánk!

Nosalty

Erre kavarj! – Energikus és ütős zenei lista, amire a...

Ezen a héten Gerzsenyi Flóra, a Nosalty kreatív multimédia-szakácsa mutatja meg, ő milyen zenékre készíti a legtutibb fogásokat, és varázsol el titeket CUKORSOKK-os finomságaival. Az ütős lejátszási listát a Nosalty Spotify-oldalán találjátok. Nincs olyan, aki ne mozdulna meg ezekre a zenékre, ezt garantáljuk!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

#HÁZICSEMEGE: Városiak, fiatalok, mégis egy tanyán váltják valóra álmaikat –...

Miért dönt úgy egy informatikus és egy divattervező, hogy a nagyvárosi életet és karriert hátra hagyva egy óriási tanyán kezdenek újra mindent, életüket pedig a fenntartható gazdálkodásnak szentelik? A Nosalty és a Suzuki #HÁZICSEMEGE című sorozatának legújabb részében Juhász Anna és Goldmann Dávid a bekölcei Remény Farmon mutatták meg, hogy a csirketenyésztés is lehet emberséges, hovatovább környezetkímélő is. (x)

Szponzorált tartalom

További cikkek