Erre kavarj! – Új zenei listánkkal te is felpörgetheted a konyhában töltött időt

Ezen a héten Stuth-Nagy Nikolett, a Nosalty újságírója kalauzol el titeket a legjobb zenék között. Ha kíváncsi vagy, ő mire kavar a konyhájában, mire készülnek a legérdekesebb életmódcikkek, akkor hallgasd meg a legújabb Spotify-listánkat.

Saját Spotify-csatornánk sikerén felbuzdulva újabb lejátszási listákkal készülünk nektek, melyekben ezúttal szerkesztőségünk tagjai mutatják meg, mire kavarnak ők a konyhában. Ahány ember, annyiféle zenei ízlés, a legújabb zenei összeállításokban egyaránt találtok majd a pop, jazz, elektronikus, rock, metál, hip-hop és világzenei listákat, a sokszínűség szépségén felbuzdulva így minden lesz nálunk, ami szemnek, szájnak, de leginkább fülnek ingere!

'Erre kavarj!' névre hallgató Spotify-sorozatunk e heti zenei szelektora nem más, mint Stuth-Nagy Nikolett, a Nosalty újságírója.

Stuth-Nagy Niki

Ha kíváncsi vagy, mire kavar Niki a konyhájában, milyen zenékre készülnek nála a legérdekesebb életmód és egészség témájú cikkek, akkor hallgasd meg az ő zenei listáját:

Ha tetszett az összeállítás, lájkold Spotify-listáinkat, és maradj velünk, hamarosan újabb izgalmas zenei összeállításokkal jelentkezünk!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek