Erre kavarj! – Új Spotify-listánkat te is dúdolni fogod főzés közben

Ezen a héten Lakos Benedek, a Nosalty szerkesztő-újságírója mutatja meg, ő milyen zenékre süt-főz a konyhájában. Hallgasd meg, mire kavar a legtutibb vega receptek készítésekor Beni. Ezzel a lejátszási listával garantáltan hangulatba jössz!

Saját Spotify-csatornánk sikerén felbuzdulva újabb lejátszási listákkal készülünk nektek, melyekben ezúttal szerkesztőségünk tagjai mutatják meg, mire kavarnak ők a konyhában. Ahány ember, annyiféle zenei ízlés, a legújabb zenei összeállításokban egyaránt találtok majd a pop, jazz, elektronikus, rock, metál, hip-hop és világzenei listákat, a sokszínűség szépségén felbuzdulva így minden lesz nálunk, ami szemnek, szájnak, de leginkább fülnek ingere!

'Erre kavarj!' névre hallgató Spotify-sorozatunk e heti zenei szelektora nem más, mint Lakos Benedek, a Nosalty szerkesztő-újságírója.

Erre kavarj! – Új spotify-listánkat te is dúdolni fogod főzés közben

Ha kíváncsi vagy, mire kavar Beni a saját konyhájában, milyen zenékre készül nála a legmenőbb falafel vagy mentes sütemény, akkor hallgasd meg az ő kiváló listáját:

Ha tetszett az összeállítás, lájkold Spotify-listáinkat, és maradj velünk, hamarosan újabb izgalmas zenei összeállításokkal jelentkezünk!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek