Íme 4 különleges mód, hogy eltedd a metélőhagymát
Kíváncsi vagy, miként lehet a metélőhagymát hosszabb ideig eltenni? 4 különleges és ízletes eljárást hoztunk a Napi Tipp keretében!
Szász NóriKíváncsi vagy, miként lehet a metélőhagymát hosszabb ideig eltenni? 4 különleges és ízletes eljárást hoztunk a Napi Tipp keretében!
Szász NóriA tavaszi ízek harsányak, aromásak, nagyon frissek és szerencsénkre szinte minden fogásba becsempészhetőek. Most leltárba veszünk néhányat, amivel érdemes főzni így az évszak vége felé.
Lakos BenedekHa a tavaszt ízekben lehetne meghatározni, az évszakot ennél jobban leíró ételt kerek e Földön nem találnánk. Harsogó spárga, snidling, fürjtojás és egy hihetetlenül különleges, mégis nagyon ízletes alapanyag, az orgona virága ad olyan ízélményt, amit örök életre megjegyzel, és amiért mostantól még jobban fogod várni a májusokat.
Hering AndrásA porból kikevert, instant hagymakrémleves régi ismerős sokunk számára, azonban házilag viszonylag ritkán állunk neki hagymából - vagy még inkább: hagymákból - krémlevest készíteni. De kötényeket felkötni, mert ez bizony változni fog!
Rosanics PetraA snidling már neve miatt is a kedvenc hagymafélém kiskorom óta. Az ember azt érzi, mikor eszi, hogy ártalmatlan füvet legel, és azzal álltatja magát, hogy ez nem is igazi hagyma...a leheletünk viszont könyörtelenül elárul minket...nem baj, hisz' olyan finom és zsenge! Jöjjön a metélőhagyma.
Brecz JuditSokan gondoljuk azt, hogy egy zsíros edény elmosogatásának legegyszerűbb módja, ha forró vízbe áztatjuk, vagy legalábbis a használat után forró vizet öntünk bele. Ez a módszer azonban nem a legelőnyösebb. Mai Otthon Tippünkben el is mondjuk, miért!
NosaltyAz izomfájdalom hátterében többféle kiváltó ok is lehet, többek között az, hogy valamilyen vitaminhiányban szenvedünk. Nem érdemes félvállról venni ezt a dolgot, mert mindennapjainkat keseríti me a fájdalom. Íme, 3 vitamin, amire szüksége van az izmaidnak ahhoz, hogy rendeltetésszerűen működjenek!
NosaltyNeve ellenére nem is akkora nebáncsvirág, hiszen elég sokat bír ez a színes, népszerű balkonnövény.
NosaltyÚjabb szeretett helytől búcsúzik Szeged, ezúttal a Bringa Bisztró zárja kapuját.
Ne terheljük le a szervezetünket, készítsünk gyors cukkinichipset, amit magában vagy mártogatóssal is élvezhetünk. Főételnek egy carbonara érkezik, ezúttal parmezánnal szórva, majd pedig egy falat hideg nyalat, azaz málnás-csokis tallér kényeztet!
A táplálkozási szakértők szerint fontos, hogy milyen sorrendben fogyasztjuk el az ételt.
Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.