12 izgalmas sült tarja, ha vágyod a sertéshúst
Fűszeres, magyaros, sült, főtt, apróra vágott, szeletekben hagyott, bundás, sütős, tepsis, van itt annyiféle tarjarecept, hogy biztosan jóllaksz már a látványuktól is.
NosaltyFűszeres, magyaros, sült, főtt, apróra vágott, szeletekben hagyott, bundás, sütős, tepsis, van itt annyiféle tarjarecept, hogy biztosan jóllaksz már a látványuktól is.
NosaltyHa sertést sütnél, mert picit ráuntál a csirkedömpingre vagy esetleg a húsmentességre, ajánljuk, hogy a tarját válaszd. Finom, ízes, szaftos – mai Napi Tippünk a tarja sütésében segít.
NosaltyRengeteg ínycsiklandó ételt készíthetünk sertéshúsból: a szeletek, dagadók és csülkök megannyi formában érkezhetnek a tányérra. Tényleg nagy kár lenne őket kihagyni.
NosaltyNem kell mindennek bonyolultnak lennei, hirdetik az alant található sült húsok. Mindegyik egyszerű, mindegyik omlós: ennél kinek kell több győzködés? Már melegíthetjük is a sütőt!
NosaltyA legomlósabb, legszaftosabb sertéshúsos fogások következnek most: ezekről idén alig tudtatok lemondani. Ez teljesen érthető, hiszen a pörköltek, raguk és oldalasok mind olyan klasszikusok, amelyekhez újra és újra visszatér az ember. Legyen velük szerencsénk a jövő évben is!
NosaltyNem kell hozzá különleges szaktudás, de még extra alapanyagok vagy eszközök sem, mert tarját sütni egyszerű és hálás feladat.
Nábelek ZsófiKészítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.
NosaltyKicsit hűvösebb nyárvégi napoknak nézünk elébe, ilyenkor pedig a könnyű salátás ételeket egy csapásra képesek felváltani a finom, szaftos húsos fogások.
NosaltyÍzletes, szaftos, laktató, bárhogy variálható - ha van a mélyhűtőben egy adag tarja vagy karaj, itt az ideje, hogy mennyei lakomát varázsolj belőle, mi segítünk kiválasztani a legjobb receptet!
NosaltyKészítsétek el ezeket a vasárnapi finomságokat, nem bánjátok meg! Melengető húsos fogások egy csoda desszerttel a végén.
NosaltyA sertéstarját érdemes bevetni, ha ráuntatok a szárazabb húsrészekre, a csirkemellre, pulykára, sertéscombra, karajra. Ez egy zsírosabb, de ennél fogva ízletesebb választás, elő a receptekkel!
NosaltyNyűgözd le nem mindennapi, mutatós ételekkel a szerelmedet, de akár saját magadat is meglepheted, ha valami luxi fogásra vágysz Bálint-napon.
NosaltyÖsszegyűjtöttük nektek az elmúlt egy év kedvenc sertéshúsos ételeit. Vigyázat, igazán ellenállhatatlan finomságok következnek!
NosaltyA szombati menü is elég kiadós lesz, ne aggódjatok: őszies gombás krumplileves az első fogás, ezt zöldséges tepsis tarja követi, és csinos, lisztmentes citromos-mákos süti adja meg a kegyelemdöfést.
NosaltyA rebarbara a spárgával együtt a tavasz első ehető hírnökei között foglal helyet, nézzük mi minden készülhet belőle!
NosaltyAhány ház, annyi vadas... Ám a tökéletes vadasból nem hiányozhat a minőségi hús, a finom zöldségek, no meg a mustár. Mutatjuk a mi kedvenc receptjeinket!
NosaltyHétvégi dínom-dánom tökéletesre sütött kolbászos karajjal, tepsis krumplival, avokádós-citromos uborkasalátával és a végén egy-két apróbb puncsgolyóval.
NosaltyA mai menü tele lesz olyan fogásokkal, melyben helyet kapnak a tavasz csodás alapanyagai.
Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?
A főzés, valljuk be, nem teljesen veszélymentes. A konyhai baleseteken kívül különböző élelmiszer-higiéniai bakikat is elkövethetünk. Nézzük, melyek a leggyakoribbak.