Nyomós oka van, miért kell átmosnod a rizst főzés előtt
Bár egy plusz feladat, de megéri: főzés előtt mindig mosd át a rizst!
Szász NóriBár egy plusz feladat, de megéri: főzés előtt mindig mosd át a rizst!
Szász NóriRizzsel minden jobb. Használhatjuk köretként, töltelékként, készíthetünk belőle zöldséges, de akár húsos rizottót is.
NosaltyMindenki ismeri, az egyik legnépszerűbb és legtöbbet használt alapanyag (és alapélelmiszer) az egész világon, laktató, könnyen variálható, és alapvetően számtalan módon elkészíthető. De mi készül még a rizsből?
Nábelek ZsófiNem kell elővennünk a hitel- vagy bankkártyánkat, ha egy kis újdonságra vágyunk. Inkább engedjük szabadjára kreatív energiáinkat, és gazdálkodjunk azokkal a dolgokkal, amelyek már eleve otthonunkat díszítik.
Mucsi BlankaA fagyasztással sok pénzt és időt spórolhatunk, de nem mindegy, hogy milyen módon tesszük a húst a mélyhűtőbe. Mi most eláruljuk, hogy mire kell odafigyelned!
NosaltyA rosacea egy nagyon kellemetlen bőrbetegség, ami a zavaró fizikai tünetek miatt nemcsak a mindennapjainkra nyomhatja rá a bélyegét, hanem az önértékelésünkre is. Sajnos teljesen megszüntetni nem tudjuk, ám egyes életmódbeli változtatásokkal nagyon sokat enyhíthetünk rajta.
NosaltyFogyókúrázol, de alig bírsz magaddal, hogy ne nassolj össze mindenfélét? Mutatunk pár kiskaput – belőlük gyakorlatilag bármennyit ehetsz!
A leves gyönyörű zöld és krémes, a főétel egy klasszik krumplis tészta, a desszert pedig habos csokis sütike lesz ma.
Alaposan kitakarítottad a fürdőszobát, a makacs penészfoltok mégis visszatértek a falra vagy a sarokba egy hét után? Nos, sajnos előfordulhat ilyen, és jó, ha tudjuk, mihez kell fordulni hasonló helyzetben.