Íme a trükk, ami egyben tartja a rántott sajtot sütés...
Minden otthoni séfnek megvan a saját trükkje a sajtbundázásra, ám nem minden esetben működnek ezek megfelelően. Most mutatunk egy olyan technikát, amely sosem fog cserben hagyni.
NosaltyMinden otthoni séfnek megvan a saját trükkje a sajtbundázásra, ám nem minden esetben működnek ezek megfelelően. Most mutatunk egy olyan technikát, amely sosem fog cserben hagyni.
NosaltyŐrületesen szexi, ropogósan puha, sajttól, olajtól zaftos bundás falatkákat mutatunk nektek, amelyek között nincs húsos recept. De nem is kell!
NosaltyA rántott sajt nem csak egyféle lehet. Lesd meg, nálunk milyen receptvarirációk akadnak a rántott, bundás, ropogós sajtos falatokra!
NosaltyHa nem tudsz (vagy nem is akarsz) lemondani a rántott-bundázott dolgokról, egyrészt teljesen megértjük, és veled vagyunk, másrészt elhoztuk neked a sajtos dundi rudinkat, aminek nemcsak a neve, de az íze is színtiszta szerelem lesz, fixen. Bízz bennünk!
NosaltyEngedjük, hogy átmelegítsen minket a klasszikus karfiolleves, azután pedig lakjunk jól az aranybarna bundájú rántott sajtfalatokkal. De a desszertnek is hagyjunk helyet!
NosaltyEgy roppanós bundában sült, friss rántott sajt egy pillanat alatt szebbé teszi a hétköznapokat, és még a gyerekek is imádják. Mutatunk pár receptet, amit mindenképpen érdemes kipróbálni.
NosaltyA rántott sajt töretlen népszerűségnek örvend: készülhet mozzarellából, de akár a camembert is lehet a nyertes, kicsik és nagyon kedvence.
NosaltyMegszokott ételek érkeznek ma, néhány újabb, izgalmas kiegészítővel. A csirkeleves zöldhagymát kap, a rántott sajt mellé baconös sült krumpli kerül, a kekszsüti pedig túróval-tejföllel készül.
NosaltyA mai menü igazán klassz fogásokból áll. Mivel a leves és a főétel elég masszív, ezért egy könnyed, diétás desszertet hoztunk nektek.
NosaltyImádjuk a különböző sajtokat: nyersen, de még inkább sütve, amikor olvadnak, nyúlnak és sokkal dekadensebbek. De mikor melyik gurigáért nyúljunk? A válasz egyáltalán nem mindegy.
Lakos BenedekA rántott sajtot mindenki szereti, ez az az igazi komfortkaja, amit kicsik és nagyok is imádnak, akár húsz perc alatt elkészül, ráadásul még laktató is. Persze, mint minden ételt, ezt is lehet még fokozni: mozzarellával és pankomorzsával a rántott sajt fogalma egyenesen újjászületik!
Hering AndrásSzombatra egy fantasztikus menüt dobtunk nektek össze, ami az egész család számára izgalmas ízeket rejt.
NosaltyA vasárnapi menübe bár nem kerül hús, mégsem maradunk éhen, és erről főként az igen laktató rántott macisajt gondoskodik!
NosaltyA liszt-tojás-zsemlemorzsa örök hármasával szinte mindent bevonhatunk, hogy így, fantasztikusan ropogósra sülve kerüljenek az ebédasztalra. Jöhet a család, sőt, még a szomszédok is, hiszen ezekkel az ételekkel egy hadsereget is meg lehetne etetni.
NosaltyEz egy gyakran visszatérő kérdés, hogy hetente hányszor egészséges/ érdemes zuhanyozni, ha az ember nem végez aktív fizikai tevékenységet – főleg idősebb korban, mikor sok esetben már a mozgásszervi panaszok is közbeszólnak. Szakértő mondja el, mennyi a heti minimum „zuhanyzásszám" 65 év felett.
NosaltyNincs több bajlódás a csavarokkal vagy a bonyolult utasításokkal. Mai Otthon Tippünkben mutatunk egy egyszerű trükköt, mellyel gyorsan megtisztíthatod a dupla sütőüveget.
NosaltyA prosztatarák az egyik leggyakoribb daganatos megbetegedés férfiak esetében. Az életkor a fő kockázati tényező, illetve életmódbeli és genetikai sajátosságok is szerepet játszanak a kialakulásában, de két alapanyag rendszeres fogyasztása segíthet a megelőzésben.
NosaltyEz a növény azoknak való, akik rendeltetésszerűen elfelejtenek virágot locsolni. A száraz, napos és sziklás helyeken is igazi túlélő. Évelő virágként még arra sem lesz gondod, hogy egy új növény telepítésével foglalkozz: bemutatjuk az évelő díszgyertyát!
Ha erre a menüre panasz érkezik, azon biztosan meglepődünk! Csodás pörkölt sertéshúsból, házi koviubi és egy pazar rakott palacsinta túróval. Kell ennél több mára?
Ha olyan kúszónövényt keresel, amely nem igényli az állandó felügyeletet, kevés vízzel beéri, és még a közvetlen napsütést is szó nélkül tűri, akkor már mutatjuk is neked, mire gondoltál tudat alatt!
Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...
Évekkel ezelőtt addig kutakodtam a neten, amíg sikerült összeszednem a befőtt készítés legegyszerűbb módját, az üvegek csírátlanításától a gyümölcs üvegbe helyezésén ...
Túróval töltött palacsinták, vaníliás öntettel meglocsolva, és sütőben jól összesütve.