3 jel, hogy tényleg segít a probiotikum a bélrendszereden
Mégis honnan tudhatjuk, hogy a drágán megvett probiotikumok tényleg hatásosak? Orvosok válaszoltak, melyek a bíztató jelek.
NosaltyMégis honnan tudhatjuk, hogy a drágán megvett probiotikumok tényleg hatásosak? Orvosok válaszoltak, melyek a bíztató jelek.
NosaltyItt a tél, itt az ideje felnyitni a gondosan félretett lekvárokat, befőtteket és savanyúságokat. A savanyú káposzta régóta kedvenc C-vitamin-pótlónk, de nem csak ezért érdemes fogyasztani ezt a hagyományos finomságot.
Kremmer MagdiA bélflóra egyensúlya könnyen felborulhat betegség vagy gyógyszerek hatására. Probiotikumokkal azonban könnyen megtámogathatjuk a beleink egészségét, és még a fogyás is könnyebben fog menni a hatásukra.
Kremmer MagdiAz emésztőrendszer egészségét bármikor könnyen támogathatjuk probiotikumokban gazdag ételekkel.
Szabó AnnaA nyár házilag talán legkönnyebben elkészíthető egészséges slágere (a főtt kukorica után) a kovászos uborka. Némi ubi, fűszerek, víz és kenyér kell csak hozzá, napfény, meg egy nagy-nagy üveg. Na de miért jó nekünk, ha a levét is megisszuk?
NosaltyA diétázók között sokan elítélik a sajtokat, mert köztudottan magas a zsírtartalmuk. De ez egyben azt is jelenti hogy egészségtelen lenne mindennap fogyasztani ezt az élelmiszertípust?
NosaltyEgy éve indult a ZUZMO fermentált italok története, Hegyi Maja és Sándor Ildu, az alapítók azonban küldetésüknek tekintik, hogy a natúr italokkal megismertessék az embereket: naturkortyok.hu webshopjukban a saját kombuchájukon és vízi kefirjükön túl natúr borokat, sőt, szűretlen olívaolajat is lehet vásárolni. A pécsi párossal beszélgettünk.
Szász NóriLegyen szó a kombucháról vagy a kefirről, az erjesztett italfélék népszerűsége felfutott az elmúlt években, többek között probiotikus hatásuk miatt. A trendet félretéve ezek tényleg remek nedűk, el is mondjuk, miért.
Karsai RoniA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.