memória

8 alapanyag, ami jót tesz a memóriánknak

A kor előrehaladtával szinte elkerülhetetlen, hogy az agyunk egy kicsit másképp, kisebb fordulatszámon működjön. Akadnak azonban olyan praktikák, amelyekkel lelassíthatjuk ezt a folyamatot – ezek közül a legkellemesebb kétségtelenül a megfelelő élelmiszerek fogyasztása.

Szabó Anna

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...