környezettudatos

6 konyhai maradék, amit a kertben felhasználhatsz

A tavasz most már érezhetően közeledik, ami többek között azt is jelenti, hogy lassan itt az ideje újra ásót, kapát vagy éppen lapátot ragadni, és elkezdeni kertészkedni. Mindegy, hogy egy hatalmas, beültetésre váró földünk van, vagy csak néhány talpalatnyi hely az erkélyen, az alábbi ötleteket bárhol felhasználhatjuk.

Szabó Anna

A papírról lemondunk, a kedvezményekről nem!

Az ALDI-nál a 2023-as évet egy újabb innovatív környezetvédelmi megoldással kezdtük: az aktuális ajánlatainkat bemutató 40-48 oldalas szórólapjainkat mostantól csak online érheted el. A tartalom nem változik, szuper akcióinkat továbbra is megtalálod, csak éppen online.

Hirdetés

5 lépés a zöld ajándékozás felé

Egyetérthetünk abban, hogy a karácsony mostanra kissé elveszítette eredeti jellegét – így sokaknál a szeretet helyett a költekezésről, a családi összejövetelek helyett a stresszes ajándékbeszerző körutakról szól. Ez azonban nemcsak a léleknek, de a környezetnek sem tesz jót. Néhány okos döntéssel viszont változtathatunk ezen!

Nosalty

Ezért üres George Clooney kezében a kávéscsésze

A George Clooney szereplésével készült The Empty cup kampányban a Nespresso rávilágít a kockázatra, amelyet az éghajlatváltozás jelent a kávétermelő közösségekre, és a márka megerősíti hosszú távú elkötelezettségét a világ legjobb kávéinak megőrzése iránt

Nosalty

„A vendégek szexinek találják a Reggelit, az egész csomagot, amit...

A pécsi Király utcában már 11 éve megkerülhetetlen hely a Nappali, ám 2017-ben megnyitott párja, a Reggeli is, nagyszerű konyhával és olyan szemlélettel, amire még a sokat látott urbánus vándor is felkapja a fejét. Igyekeznek a legtudatosabban főzni, alkotni és vendéget látni. Az imádnivaló hely egyik tulajdonosával, Felcser Dáviddal beszélgettünk környezettudatos életstílusról, maradékmentő burgerről, ökológiai lábnyom csökkentéséről és a karobos csiga titkairól.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

8 húsmentesen izgalmas fogás, melybe bulgur főtt

A bulgur az alternatív köretfajták közül is kiemelt szerepben tündököl: mindenki imádja, legalábbis mi ezt tapasztaljuk. Íze a tarhonya, a rizs és a tészta között billeg, irtó gyorsan elkészül, felszívódása pedig kedvezőbb és lassabb, mint gondolnánk.

Nosalty

További cikkek