A helyes vágási technikát elsajátítani egyáltalán nem egyszerű feladat, szerencsére mostani Otthon Tippünkben eláruljuk, hogyan fogd a kést, mikor aprítasz.
Az evőeszközök nem voltak mindig jelen az asztalon, és miután elkezdtük őket használni, még sokáig nem nyerték el ma ismert formájukat. A kés például kifejezetten nagy változáson ment keresztül.
A konyhai késekkel bánni nem könnyű, olykor azonban mindenkire ráfér egy kis újítás a főzés terén. Szeretnéd úgy szeletelni a zöldségeket, mint egy profi? Megmutatjuk a legismertebb technikákat, melyeket minden séf ismer!
Tisztában vagyunk azzal, hogy a sonka nem hiányozhat a húsvéti lakomából, de vajon a vásárlásakor bele szoktál-e gondolni abba, hogy mennyire egészséges?
Fetás párnácskát, gerslirizottót, sárgatúrót, palóclevest, juhtúrókrémet is mutatunk, melyekbe mind-mind került valamiféle friss zöldfűszer, ettől pedig kirobbanóan zsengék és tavasziasak, sőt, húsvétra is beillenek.