8 kefires sütemény, mely nagyon-nagyon puha
Itt az ideje, hogy lecseréljük a joghurtot, és ezúttal egy mennyei kefires sütemény készüljön, melynek olyan puha a tésztája, mint egy felhő.
NosaltyItt az ideje, hogy lecseréljük a joghurtot, és ezúttal egy mennyei kefires sütemény készüljön, melynek olyan puha a tésztája, mint egy felhő.
NosaltyA tejföl a magyar konyha alfája és ómegája, az alapanyag, amivel és amitől minden finomabb. Na de mi van, ha épp kifogytunk belőle, és nagyon kéne a receptbe, vagy ha külföldön vagyunk, és helyettesítenénk?
NosaltyNe féljünk attól, hogy savanykás kefirt rakjunk a sütik tésztájába, csupa jót tesz majd vele: könnyed, omlós, puha végeredményt varázsol majd!
NosaltyA kefir csodás alapanyag a sütemények tésztájába keverve, melytől könnyed, puha, omlós lesz a végeredmény. Variáld most szezonális gyümölccsel!
NosaltyA kefir megosztó tejtermék, nem mindenki szereti szúrós, savanyú íze miatt. Kedvelőinek azonban jó hírünk van: a süteményeken kívül rengeteg más ételhez is tudjuk használni a konyhában.
Lakos BenedekA házimenza sokadik és a durvább szigorítások nem annyira sokadik napján már elkelne egy tálca sütemény, nem igaz? Válassz ezekből a kefirtől puha egyszerű édességekből, ezeket még a gyerekek is segíthetnek bekeverni!
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.