6 alapanyag, amivel helyettesítheted a tejfölt

A tejföl a magyar konyha alfája és ómegája, az alapanyag, amivel és amitől minden finomabb. Na de mi van, ha épp kifogytunk belőle, és nagyon kéne a receptbe, vagy ha külföldön vagyunk, és helyettesítenénk?

Gondolkoztatok már azon, van-e olyan étel, ami mellé nem tudtok elképzelni minimum egy kanál tejfölt? Mert az egy dolog, hogy a rakott krumpli, a sajtos tészta és a babgulyás mellé kötelező, de hogy még a lecsó, a paprikás krumpli vagy egy tál zacskós leves is finomabb tejfölösen, na az mindennek a teteje. De igaz. Lássuk, mivel helyettesíthetjük, ha éppen nincs a közvetlen környezetünkben, sem elérhető közelségben tejföl. Mert akadnak segítők!

Kattints a galériára, ha vetnél egy pillantást a tejfölt helyettesíteni képes alapanyagokra!

Forrásunk volt.


Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...