Ez történik a testeddel, ha minden nap sajtot eszel
A diétázók között sokan elítélik a sajtokat, mert köztudottan magas a zsírtartalmuk. De ez egyben azt is jelenti hogy egészségtelen lenne mindennap fogyasztani ezt az élelmiszertípust?
NosaltyA diétázók között sokan elítélik a sajtokat, mert köztudottan magas a zsírtartalmuk. De ez egyben azt is jelenti hogy egészségtelen lenne mindennap fogyasztani ezt az élelmiszertípust?
NosaltyA visszatérő vesekő igazi rémálom, de a kalcium és a kálium segíthet a megelőzésében.
Stuth-Nagy NikiMutatjuk azokat olyan élelmiszereket, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy egészségesek és fehérek legyenek a fogaink.
NosaltyA kalciumról legtöbbször az erős csontok jutnak az eszünkbe, pedig ez az ásványi anyag sok más szerepet is betölt a szervezetben. Figyeld a tested, mert ezek a tünetek akár kalciumhiányt is jelezhetnek.
Szász NóriA tejjel alapvetően nincs baj, és nagyon jó kalciumforrás – de vannak, akik nem tudják, vagy nem akarják fogyasztani. Számukra lehet megoldás az alábbi felsorolás, amely azokat a kalciumban gazdag ételeket és italokat szerepelteti, amelyekkel ki lehet váltani a tejfogyasztást.
Stuth-Nagy NikiSzervezetünk működéséhez a kalcium elengedhetetlen mikrotápanyag, amely nemcsak a normál csontozat fenntartásához nélkülözhetetlen, hanem számos egyéb szerepet is betölt.
Bodon Judit dietetikusA kalcium elengedhetetlen a szervezet működéséhez, ezért érdemes figyelned, hogy az elfogyasztott ételekkel minden nap megfelelő mennyiségben pótold.
Szász NóriNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.