gyorsétterem

Nagyon görbe tükröt mutat egy új étterem a McDonald's-nak

Sajtburgernek álcázott gusztusos, húsmentes szendvicsek, unhappy meal menü, piros és sárga cégér – úgy tűnik, valakit egy kicsit zavart a húsos élvezeteket halmozó McDonald's Franchise világhírű térhódítása, ezért csinált egy olyan éttermet, ami teljesen úgy néz ki, mint a Meki. Hogy mi benne a csavar? Az, hogy itt semmi sem készül húsból...

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Süss, főzz és nyerj a Rögös túróval!

A magyar gasztronómiát több olyan alapanyag is különlegessé teszi, amit a világ más pontjain egyáltalán nem vagy teljesen más módon használnak. Ilyen például a Rögös túró. Páratlan tejtermékünket csak a Kárpát-medencében állítják elő, éppen ezért a belőle készített ételek is egyedülállóak. Itt a lehetőség, hogy ezekkel az izgalmas fogásokkal nyerj! (x)

Hirdetés

További cikkek

A legfinomabb füstös kence a kenyeredre, az erdélyi zakuszka

Az erdélyi konyha egyik emblematikus fogása, itthon sok helyen ismert, de kevésbé elterjedt finomság, szemben a padlizsánkrémmel. Ez a csodálatos, krémes zakuszka, amelyet ilyenkor ősszel kell nagy mennyiségben készíteni, hogy aztán egész télen remek reggelik, vacsorák alapja, húsos és zöldséges ételek kísérője, tészták feltétje legyen.