7 étel, amit inkább hanyagolj, ha sok a savad
A gyomorsav okozta problémák megdöbbentőn sok embert érintenek szerte a világon, és igen kellemetlenek tudnak lenni. Jobb, ha tudod, mit ehetsz, és mit nem, ha ezzel küzdesz.
NosaltyA gyomorsav okozta problémák megdöbbentőn sok embert érintenek szerte a világon, és igen kellemetlenek tudnak lenni. Jobb, ha tudod, mit ehetsz, és mit nem, ha ezzel küzdesz.
NosaltyJó ötletnek tűnhet a repülőtéren való kávézgatás, ám nagyon úgy fest, hogy több a hátránya, mint az előnye.
NosaltyA karácsony egyet jelent a végtelen kajálásokkal, a túlevés viszont nincs jó hatással az egészségre. Mutatjuk, hogy tudod megállni, hogy idén is betegre edd magad.
NosaltyA reflux megkeserítheti a mindennapjaidat, épp ezért fontos, hogy ne fogyassz olyan ételeket és italokat, amelyek rontanak a helyzeten.
Szász NóriErre a hétre olyan fogásokat választottunk, amelyek finomak, laktatóak, mégis könnyen emészthetőek, nem nehezítik a gyomrot és a hasunkat, így azoknak is ajánljuk őket, akiknek alkalomadtán – vagy esetleg rendszeresen – meggyűlik a bajuk a gyomorsavval. Minden nap levessel, főétellel és desszerttel várunk titeket!(x)
HirdetésA reflux igazán kellemetlen tud lenni, és komoly gondokat is okozhat többek közt a nyelőcsövünkben, ha figyelmen kívül hagyjuk. Mutatunk pár olyan ételt, ami segít abban, hogy enyhítsd a kellemetlen szúró érzést.
NosaltyHogyha a szem a lélek tükre, a bőr valószínűleg az egészségé. Számtalan olyan egészségügyi probléma és betegség van, amit az arcbőrünk alapos vizsgálatával könnyedén felismerhetünk.
Kremmer MagdiSzégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!
Rosanics PetraA Krúdy-év emlékezetes volt. 2013-ban reflektorfénybe került Óbuda vendéglátása, az ihletadó pedig az író születésének 135. és halálának 80. évfordulója volt. Ekkor még több legendás hely működött a Krúdy-negyedben: egy évre rá zárt be a Lajos utcai Régi Sipos Halászkert, aztán a Mókus Söröző, majd a Fő téri Új Sipos is. A kultikus vendéglői negyed fénye mára kissé elhalványult, pedig most is van hová mennünk, ha egy kis vendéglői nosztalgiára vágyunk. 5 jó helyet ajánlunk Óbuda szívében!
NosaltyA mai menü tele lesz olyan fogásokkal, melyben helyet kapnak a tavasz csodás alapanyagai.
Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?
A görögdinnye az egyik legkedveltebb gyümölcs, de vannak, akik jobb, ha módjával és óvatosan fogyasztják.