Teli vannak a magyar erdők gombával, a naposabb hétvégéken rengetegen mennek gombát szedni a természetbe. Bár kiváló program, néhány tanácsot minden kezdőnek érdemes megfogadnia.
A rakott zöldségek igen finomak, és remek lehetőségként szolgálnak, ha egy kis extra zöldséget szeretnénk a gyerekekbe vagy a többi családtagba tuszkolni.
A leves hagymából, sokféléből készüljön, főételnek egy könnyed saláta érkezzen karfiollal és bulgurral, desszertként pedig pisztáciás tiramisu jöjjön, ráadásul eperrel!
Minden területen tolódik az ingerküszöb, sokan vágynak az újra, ismeretlenre és talán az extremitásokra is. Wang Mester éppen őket szólítja meg a Chinatown Teraszon frissen nyitott streetfood-pavilonjában. Kipróbáltuk!
Elképesztően finom fogások kerülnek ma az asztalra, hiszen lesz itt tejszínes-bazsalikomos cukkinikrémleves, ujjszopogatós csirkeszárny és vaníliás karika is.
Gombapaprikás vagy finomfőzelék? Talán egy egészséges, csicseris-spenótos egytálétel? Csilis carbonara? Gyors csirke- vagy lazacleves? Bármelyiket választhatod, egészen gyors ebédek ők: