főzőverseny

Tanulhatunk bármit a televíziós séfversenyekből?

Rövid idő alatt kell kifilézni, majd elkészíteni azt az egzotikus halat, amit még sosem látott a paprikás krumplira trenírozott hobbiséf. A szaktekintélyek vagy vicceskednek, vagy ordibálnak, a versenyzőknél sokszor eltörik a mécses. De mi vajon megtanulhatjuk ezekből a séfrealitykből, hogy mi a selymes majonéz titka, és hogyan tudunk fenntarthatóbb konyhát vinni?

Nosalty

Szombaton csatlakozz az Etesd élő főzőpárbajához te is

Az Etesd a dokit 2020 márciusában, a koronavírus-járvány első hullámában hívta fel magára a figyelmet páratlan kezdeményezésével, amikor is a túlterhelt egészségügyi dolgozók segítségére siettek: főztek rájuk, és azóta sem álltak meg. 2021. május 8-án, szombaton a Nosalty-val közös Facebook live főzőverseny keretein belül pedig neked is lehetőséged nyílik arra, hogy megismerd őket, miközben szuperül szórakozol.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek