Szombaton csatlakozz az Etesd élő főzőpárbajához te is

Az Etesd a dokit 2020 márciusában, a koronavírus-járvány első hullámában hívta fel magára a figyelmet páratlan kezdeményezésével, amikor is a túlterhelt egészségügyi dolgozók segítségére siettek: főztek rájuk, és azóta sem álltak meg. 2021. május 8-án, szombaton a Nosalty-val közös Facebook live főzőverseny keretein belül pedig neked is lehetőséged nyílik arra, hogy megismerd őket, miközben szuperül szórakozol.

Több, mint egy évvel ezelőtt a koronavírus-járvány példa nélküli kihívás elé állította a világot és az emberiséget. Bár senkinek sem volt könnyű ez az időszak, a legnagyobb teher talán az egészségügyi dolgozók vállát nyomja, akik erejükön felül állnak helyt a frontvonalban. Számukra biztosít naponta friss és tápláló meleg ételt az Etesd Nonprofit Közhasznú szervezet az 'Etesd a dokit 3' kampányában, azóta is töretlenül – mára több, mint 85 ezer adag ételt kiosztottak.

Az alapítók: Pancsovay Zita, a Borganika háziasszonya és séfje, illetve Serfőző Márta, partnerkapcsolati vezető, Drégelyi Xenia, gazdasági vezető. Velük készült interjúnkat itt olvashatjátok.

Most szombaton, azaz 2021. május 8-án 17 órától páratlan esemény vár rátok: az Etesd két főtámogatójával, a Nosaltyval valamint a Big Green Egg Magyarországgal karöltve Facebook LIVE főzőműsorral és egy igazi konyhai összecsapással vár titeket:

A piros sarokban az ízbombázó poéngyáros, Mucsi Zoltán, a kék sarokban pedig ellenfele, Hajnóczy Soma, aki ezúttal a receptjeinket varázsolja elénk. A műsor házigazdája Ráskó Eszter lesz, aki különösen csípős nyelvvel értékeli majd a két párbajozót!

– írják Facebook-oldalukon.

Az eseményhez bárki csatlakozhat, hogy jobban megismerje a kezdeményezést, a sztárvendégeket vagy akár a kedvenc dokimenüket is.

Kövessétek élőben az eseményeket a Nosalty vagy az Etesd.hu Facebook-oldalán
2021. május 8-án szombaton 17 órától!

Ott találkozunk!

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Így lesz tökéletes a karácsonyi asztal: az Auchan friss halai...

A karácsonyi készülődés egyik legkedveltebb pillanata a halételek kiválasztása, hiszen a friss hal az ünnepi menü egyik meghatározó eleme. Az Auchan idén is széles és változatos halválasztékkal készül: a kínálatban 11-féle édesvízi és 13-féle tengeri halfaj szerepel, 16 áruházban élőhalvásárral várják a vásárlókat – élő halat kizárólag kábítva árusítanak, míg a többi üzletben friss, csomagolt termékekből lehet válogatni.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Ünnepi mediterrán halragu

Ha ti is szoktatok karácsonyra halat készíteni, akkor most itt egy remek receptötlet, egy egyszerű halragu, amit tetszőleges tengeri halfiléből készíthettek. A vibráló, mediterrán ízek ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...