élelmiszerpazarlás

Tanuld meg a legmenőbb magyar séfektől, hogy mi az a...

Ki Mit Tesz – a konyha körül: zöldügyek, egészség, tudatosság címmel indít edukációs kampányt a Piqniq Budapest és a Mastercard. A kampány célja, hogy az étkezésünket érintő legégetőbb témakörökben – fenntarthatóságról, egészségtudatosságról, gazdaságosságról – adjon hasznos, könnyen érthető és konkrét eszközrendszert azoknak, akik fejlődnének és cselekednének jövőjük érdekében.

Nosalty

Így úszhatod meg a húsvétot pazarlás nélkül

Egy kis odafigyeléssel megúszhatjuk, hogy a húsvétkor felgyülemlett finomságok akár csak kis része is a kukában végezze a négynapos ünnep után. A Nébih maradékmentő programjának segítségével tudatosan figyelhetünk arra, hogy ne keletkezzen felesleges élelmiszerhulladék.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ilyen komoly volt a dínom-dánom a vidéki lakodalmakon 200 éve

Ha vidékre megyünk, még sok helyen fellelhetünk régről megmaradt szokásokat az olyan ünnepek és jeles napok alkalmával, mint például a lakodalom. Menjünk most vissza ezeknek a szokásoknak a gyökeréig, nézzük meg, hogyan is nézett ki egy vidéki lakodalom két évszázaddal ezelőtt!