A magyarok szerint ennek a boltláncnak a legjobb a pékáruja
A magyarok döntöttek arról, hogy szerintük melyik hazai boltláncnál a legfinomabbak a pékáruk!
NosaltyA magyarok döntöttek arról, hogy szerintük melyik hazai boltláncnál a legfinomabbak a pékáruk!
NosaltyEgyre többször olvashatjuk, hogy az amúgy is durván elszálló élelmiszerárak hazánkban sokkal jobban érezhetőek, mint máshol. Most megnéztük, hogy ez tényleg így van-e: Bécsben járó kollegánk fotózott nekünk az ottani Lidl-ben.
NosaltyEgyre többször olvashatjuk, hogy az amúgy is durván elszálló élelmiszerárak hazánkban sokkal jobban érezhetőek, mint máshol. Most megnéztük, hogy ez tényleg így van-e, a szlovákiai Érsekújváron járó kollegánk fotói alapján.
NosaltyAz árstopos élelmiszerekre vonatkozó szabályok minden élelmiszerboltban átrajzolták a helyzetet, erre pedig minden üzletlánc különböző módon reagált. Nézzük, hol, miből és mennyit lehet venni!
NosaltyA Magyarországon működő kiskereskedelmi üzletláncok illetékesei úgy érzik, hogy lehetetlen körülmények között kell operálniuk a boltoknak, ezért az Európai Bizottsághoz fordultak segítségért.
NosaltyA Facebookon terjed az az álhír, amely tévesen értelmezi az élelmiszerboltokban kapható gyümölcsök matricáit. A Nébih ezért tájékoztatást adott ki az üggyel kapcsolatban.
NosaltyMagáért beszél a mai menü, készítsétek el anyunak, és/vagy nagyinak, lakjon jól anyák napján ezekkel a fogásokkal a család!
NosaltyOmlós és puha csirkét képzeltetek el a családi ebédhez? Akkor bizony érdemes tejben-vajban füröszteni őket a sütés előtt, hogy igazán finomak legyenek!
NosaltyKalácsot nemcsak különleges alkalmakra süthet az ember, sőt, a legjobb, ha teljesen átlagos hétköznapokra készítünk olyan kelt tésztákat, amelyek rögvest ünneppé teszik majd a reggelit, uzsonnát.
NosaltyVannak olyan napok, amikor egyszerűen képtelenek vagyunk bekapcsolni a sütőt. Ilyenkor jön jól egy finom babapiskótás sütemény, melyet nem kell sütni.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Kalácsot nemcsak különleges alkalmakra süthet az ember, sőt, a legjobb, ha teljesen átlagos hétköznapokra készítünk olyan kelt tésztákat, amelyek rögvest ünneppé teszik majd a reggelit, uzsonnát.