A magyarok szerint ennek a boltláncnak a legjobb a pékáruja

A magyarok döntöttek arról, hogy szerintük melyik hazai boltláncnál a legfinomabbak a pékáruk!

A Pénzcentrum nemrég egy szavazást indított, amelyből kiderült, hogy az emberek a Magyarországon nagy népszerűségnek örvendő német diszkontok által kínált pékárukat tartják a legfinomabbnak.

De vajon melyik diszkontlánc lett az első helyezett?

A magyarok szerint ennek a boltláncnak a legjobb a pékáruja

Győzedelmeskedtek a német boltláncok

A szavazók több mint egyharmada szerint (41 százalék) a Lidl árulja a legfinomabb péksüteményeket Magyarországon 

– mutatott rá a cikk.

A második helyen az Aldi végzett (28 százalék), míg a dobogó harmadik fokára a Spar került. A Reál ugyanakkor a szavazatok 1 százalékát sem érte el. Ennél azonban csak egy kicsivel teljesített jobban a CBA és a Coop (1-1 százalék). A felmérésből továbbá az is kiderült, hogy a szavazók inkább a diszkontláncokban vesznek pékárut maguknak, illetve az igazán nagy multikat inkább elkerülik.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Mandulás sütemények karácsonyra

A mandulás sütemények tökéletes választások lehetnek karácsonyra, hiszen nemcsak ízletesek, hanem az elkészítésük is viszonylag egyszerű, így akár kezdő szakácsok is könnyedén megbirkózhatnak velük.

Nosalty

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.