Mindenhol másként készítik, de talán ez a legjobb változata, sok zöldséggel és paradicsomszósszal, liszt és felesleges olaj nélkül. Nézd, hogyan készül nálunk a parmigiana!
Mégis mit lehetne mondani a citromfacsarásról? Nagyon is sokat, hiszen napi tippünkben egy újabb trükköt hoztunk, amivel még könnyebb és hatékonyabb lesz a citromfacsarás!
Blaha környéke, kora délután, masszív éhség. A gyorséttermeket kilőnénk, mégis valami sebtében elkészülő és laktató ételre lenne szükség. Így jutottunk el először a Nokedlish-be, aztán még egyszer és még egyszer…
Ugyan paradicsomot egész évben kaphatunk a boltokban, az igazán ízes, lédús, egyszóval tökéletes termény ideje csak nyáron érkezik el. Erre még mindig várnunk kell egy kicsit – aki nagyon nem bírja, „csaljon” az alábbi ízfokozókkal.
Közeleg anyák napja, szerencsére még épp annyira távol van, hogy akár egy komolyabb hangvételű süteménynek is nekiveselkedjünk. Hiszen anyukáink úgyis megérdemlik az eleganciát!