A savanyúság sokszor kíséri a főételeinket köretként, azonban olyan már ritkábban történik, hogy konkrétan belefőzzük az ételbe. Pedig nagyon sokat kihagyunk ezzel.
Jönnek az első, igazi őszi hidegek, így ideje feltölteni zöldségekkel a kamrát. Elvégre mi, magyarok nemcsak a gyümölcsöket, de a zöldségeket is imádjuk eltenni télire. (x)
Itt az idő, hogy a sok friss zöldséget télire is elrakjuk, éppen ezért gondolunk már augusztusban is a télre, és mutatjuk meg nektek a legegyszerűbb és egyben legfinomabb csalamádé gyors és egyszerű receptjét.
A tunkolás művészetét a legtöbbször a húsos raguknak és pörkölteknek tartjuk fenn, pedig megannyi olyan zöldségragu akad, amiben szintén nagy élmény megfürdetni egy szelet kenyeret. Például az alábbiakban.
Itt az ideje, hogy megdolgoztasd egy kicsit az agyadat egy szuper képrejtvénnyel! Ezúttal egy részletre vagyunk kiváncsiak. Találd meg, mi nem stimmel a képen!
A tunkolás művészetét a legtöbbször a húsos raguknak és pörkölteknek tartjuk fenn, pedig megannyi olyan zöldségragu akad, amiben szintén nagy élmény megfürdetni egy szelet kenyeret. Például az alábbiakban.