Ha fejedbe vetted, hogy bolti édességet nem nagyon szeretnél a gyerek mikulászsákjába rakni, de szorít az idő, görgess néhány kókuszgolyót este, és másnap mehet is a csomagba!
A szerdai menü a nagyi főztjére emlékeztet majd, mert házias becsinált levest készítünk, amit őszies szilvás csirke követ tetszőleges körettel, a süti pedig szintén a szezonnak megfelelő ízesítést kapott.
A friss terményen kívül megannyi feldolgozott formában is hazavihetjük a paradicsomot: konzervben, sűrítve, passzírozva, darabolva, ízesítve. Kérdés, persze, hogy kell-e nekünk mindez?
Te is biztosan hallottál már az umamiról, a különleges és megfoghatatlan ötödik ízről. Napi Tippünkben eláruljuk, miként turbózhatod fel a megszokott tükörtojás ízét umamival!
A forrólevegős sütőben elkészíthető halas fogásokat nemcsak azért szeretjük, mert gyorsan elkészülnek, hanem azért is, mert egyszerűen ellenállhatatlanul finom lesz az ízük. Nem hiszed? Akkor készítsd el otthon ezeket a finomságokat!