Négyszeres áron adják a ropit a budapesti fürdő büféjében
Megdöbbentő árakkal találkozott a Roadster újságírója, amikor barátjával egy budapesti fürdőbe látogatott. A belépőnél sokkal nagyobb sokkot okoztak a büfében elkért összegek.
NosaltyMegdöbbentő árakkal találkozott a Roadster újságírója, amikor barátjával egy budapesti fürdőbe látogatott. A belépőnél sokkal nagyobb sokkot okoztak a büfében elkért összegek.
NosaltyHa idén ti is Horvátország felé veszitek az irányt, akkor érdemes lehet tájékozódni, milyen árakra számíthattok az éttermekben.
NosaltyKét év kihagyás után szerdán újra tárt kapukkal várja a fesztiválozókat a SZIGET. Idén mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk a vendégeknek, ha kiadós lakomát akarnak tartani, mutatjuk, mennyiért érezheti jól magát az ember, ha már kezében van a napi- vagy a hetijegye.
NosaltyAugusztus 20-án idén is nagyszabású állami ünnepségre lehet számítani, amelynek során enni és inni is lehet majd. Utóbbiról most az is kiderült, hogy milyen árakon.
NosaltyAz idei balatoni turisztikai szezon nagyon erősen indult. Az árak is jócskán felkúsztak, bár a tulajok próbálják lent tartani őket. Mutatjuk, hogyan.
NosaltyEgy éves kihagyás után visszatérnek Budapestre és a vidéki városokba a karácsonyi vásárok. A szigorúbb látogatási szabályok mellett sokakat inkább az árak kérdése izgat, most kiderül, hogy mennyiért kaphatunk forralt bort.
NosaltyAz egyik magyar internetes portál összehasonlította a magyar és a román árakat. Most kiderül, olcsóbb-e a szomszédban a bevásárlás.
NosaltyAz egyik magyar internetes portál másfél éven át figyelte a magyar és a francia Lidl áruházakban az árakat.
NosaltyNagyon elszálltak az árak a F1-es verseny helyszínén. Kisebb vagyont kellett költeni egy-egy étkezésre.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.