Csupán 7 másodperced van megtalálni az ananászt a konyhában
Állítólag a legintelligensebb embereknek csupán 7 másodpercre van szükségük ahhoz, hogy megtalálják az eldugott ananászt a konyhában.
NosaltyÁllítólag a legintelligensebb embereknek csupán 7 másodpercre van szükségük ahhoz, hogy megtalálják az eldugott ananászt a konyhában.
NosaltyA burrito egy gyors és sokszínű ebédlehetőség, amivel érdemes minél sűrűbben élni. A klasszikus húsos-rizses-babos verziótól bátran eltérhetünk, és belecsavarhatunk a tortillalapokba sok mindent. Na de gyümölcsöt is?
NosaltyA múlt héten is izgalmas témákkal foglalkoztunk: szakértőt kérdeztünk a szaftos csirkemell titkáról, elkészítettük a mohácsi busójárás ismert ételét, a sokac babot, és kiváló csirkecurrynkkel megszerettettük veletek az indiai konyhát.
NosaltyFeldolgozni egy egész gyümölcsöt mindig olyan nagy elégedettséget ébreszt az emberben (bennem legalábbis biztosan), azonban ez nem olyan egyszerű dolog. Főleg egy olyan furcsa, komplex gyümölcs esetében, mint az ananász.
Lakos BenedekSokan nem szeretik, ha a pizzát és az ananászt egy mondatban említi valaki, a kulináris világ általában morcos lesz ettől a kombinációtól. Pedig igenis van létjogosultsága az ananásznak a pizza közelében, csak nem úgy, ahogy gondolnánk.
Lakos BenedekUgyan az ananász egy egész évben kapható gyümölcs, mégis ilyenkor nyáron hat a legtermészetesebbnek a vásárlása. Ha valamilyen saláta, koktél vagy sütemény friss ananászt kíván meg tőlünk, legyünk felkészültek, ismerjük meg a vásárlás és tárolás fondorlatait.
Lakos BenedekElképesztően népszerű a citromfűből készült tea, de nem biztos, hogy fogyasztanod kéne. Eláruljuk, miért!
NosaltyAz erőleves, vagy más nevén csontleves, egy igazi szuperétel, amely évszázadok óta az egészségtudatos konyhák egyik alapköve. Nemcsak ízgazdag és tartalmas, hanem tele van értékes tápanyagokkal, amelyek támogatják az immunrendszert, az ízületeket és az emésztést. De mi a titka a tökéletes csontlevesnek? Hogyan érhetjük el azt a gazdag, kocsonyás állagot és mély ízvilágot? Nézzük a legfontosabb tudnivalókat és főzési trükköket!
Hering AndrásTavaly év végén Madrid, London és Doha után Budapesten is megnyitotta BiBo nevű éttermét Dani García, a három Michelin-csillaggal kitüntetett spanyol sztárséf. A Dorothea Hotel Budapestnek is otthont adó épületegyüttes tetején található rooftopbár és étterem étlapján García igyekezett a spanyol tradíciókat a magyar stílussal ötvözni, hogy a hazai és nemzetközi vendégek egyaránt új ízélményeket fedezhessenek fel a tolmácsolásában. Olvassátok Dani Garcíával készült friss interjúnkat!
Kormos LiliHa te sem szereted a büdös hagymaszagot a lakásban, akkor mindenképpen próbáld ki ezt a trükköt.
Imádják az emberek a különleges édességet, mely még a dubai csokinál is népszerűbb lehet.
Vannak, akik sok éve így csinálják, mások viszont csakis a letisztult só-bors kombóra esküsznek: és te raksz a húslevesbe ilyen fűszert? Aranyló, sőt, egészségesebb lesz tőle!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...