Sárgabarackmag

Sárgabarackmag

Leírás

A sárgabarack csonthéjában található napon szárított mag. A mandula kedvezőbb árú alternatívája. B17 vitamin tartalma miatt szívesen fogyasztják. A Kínai emberek úgy tartják, folyamatos fogyasztása hosszú életet ad. Felhasználása, főleg a biotermékek sorában igen sokrétű: teák, olajok, krémek, étrend kiegészítők kedvelt alapanyaga.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös, száraz helyen.

5 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

További cikkek

Na, ezért isszák tejjel a teát az angolok

Rengeteg különböző fajta tea létezik a világon, és ezen felül az elkészítési és fogyasztási módszerek is igen sokszínűek. Az egyik legismertebb és legkevésbé érthető kombináció a tejes tea, ami a britek nagy kedvence. De hogyan született meg ez a furcsa ital?