Rozsos kétszersült

Rozsos kétszersült

Leírás

Többféle magot tartalmazó, rozslisztből készült kétszersült. Fogyasztható reggelire tetszőleges feltéttel, de két étkezés között is kitűnő rágcsálnivaló.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Sötét, száraz helyen.

100g Rozsos kétszersült

fehérjetartalom

10 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

60 g

víztartalom

0 g

gramm rozsos kétszersült?

Top ásványi anyagok

Nátrium

1400 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

10 g

Zsír

ásványi anyagok

Nátrium

1400 mg

szénhidrát

cukor

2 g

vitaminok

1 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A retró sajtos tallér titkai: így lesz a legropogósabb és...

A sajtos tallér a magyar konyha egyik kedvelt ropogtatnivalója, amely generációkon át örökített hagyományokon alapul. Ez az egyszerű, mégis rendkívül ízletes snack szinte minden alkalomra illik: legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról vagy egy egyszerű esti filmezésről. De hogyan vált ez a finomság a magyar háztartások alapvető elemévé, és miért olyan népszerű ma is?

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...