Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A feta egy fehér, sós, lágy, juhtejből készült sajt. Fehérjében és kalciumban gazdag, zsírtartalma 40-50% közötti. A marinálás egyfajta olajban történő tartósítási eljárás, amelynek eredményeként nem csak hetekig eltarthatjuk a sajtot, de különleges, pikáns ízt is adhatunk neki. A marinálás során a kockára vágott feta sajtot egy edénybe tesszük, majd felöntjük olajjal és ízlés szerint fűszerezzük, lehetőleg friss fűszerekkel, például kakukkfűvel, rozmaringgal, bazsalikommal, chilipaprikával, fokhagymával. Marinált fetasajtot kaphatunk készen az üzletekben, illetve elkészíthetjük otthon is. Hűtőszekrényben javasolt tárolni. Ehetjük magában, fogyaszthatjuk savanyúságként, de felhasználhatjuk saláták, hidegtálak, mártogatósok készítéséhez is.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Marinált feta alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!