Kristálygomba

Leírás

A kristálygomba vagy japán ~, vagy vizikefir több baktérium vagy élesztőgomba törzs együttese, szimbiózisának képződménye. Ha e törzsek között vannak probiotikus hatással rendelkezők, akkor emésztőrendszerünkre kedvező élettani hatással lehet fogyasztásuk. forrás: Ködpiszkáló fotó: Simon A. Eugster (By Simon A. Eugster - Own work, CC BY-SA 3.0)

Kristálygomba
0
Kalória
-
Fehérje
-
Szénhidrát
-
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Kristálygomba

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm kristálygomba?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

1 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...