Kelt tészta

Kelt tészta

Leírás

Félkész tésztaalap, amely alkalmas sós vagy édes kelttészta-ételek (pl. bukta, batyu, pizza stb.) elkészítéséhez. fotó

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Kelt tészta

fehérjetartalom

6 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

48 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

kelt tészta?

Top ásványi anyagok

Nátrium

1500 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

6 g

Zsír

ásványi anyagok

Nátrium

1500 mg

szénhidrát

cukor

10 g

vitaminok

3 találat

Címlapról ajánljuk

B12-vitamin és folsav – Vitaminok az idegrendszerért!

A B12-vitamin és a folsav hozzájárul a normális pszichológiai funkciókhoz, azaz az olyan kognitív teljesítményekhez, mint a memória, a koncentráció, a tanulás és a problémamegoldás. E vitaminok túl kis mennyiségben való bevitele hosszú távon gyengítheti a kognitív teljesítményt, különösen a memóriát, illetve összefüggésbe hozható a depresszió kialakulásával is.

Hirdetés

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

További cikkek