Kelt tészta

Félkész tésztaalap, amely alkalmas sós vagy édes kelttészta-ételek (pl. bukta, batyu, pizza stb.) elkészítéséhez. fotó
Bármikor.
Hűtőben.
fehérjetartalom
6 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
48 g
víztartalom
0 g
Nátrium
1500 mg
fehérje
6 g
Zsír
ásványi anyagok
Nátrium
1500 mg
szénhidrát
cukor
10 g
vitaminok
Nincs mese, ma egy igazán laktató és kiadós egytálétel lesz az ebéded, ne is ellenkezz! Ezekből ráadásul tuti marad másnapra is...
NosaltyA frankfurti leves olyan étel, melyet már a menzán is sokat szerettünk. Most pedig, hogy beköszöntött az ősz, érdemes lehet otthon is elkészíteni, kis múltidézés gyanánt.
NosaltyHa nem akarunk sokat bajlódni a mai desszerttel, az egyik most következő sütésmentes süti lesz a megmentőnk. Mert a hűtőben is ugyanúgy készülhetnek csodás édességek!
NosaltyItt az ideje, hogy te is elsajátítsd a tudást, aminek birtokában felismerheted, ha „mű" a paradicsom.
Ha azt szeretnéd, hogy jövőre is sok virágot hozzanak a levendulák, akkor nem mindegy, hogy mikor metszed meg őket!
Olaszos húsos tésztákkal lepünk meg titeket ma: lesz itt bolognai, spagetti húsgombóccal, őrült finom paradicsomos raguk, eredeti lasagne, akár minden napra választhatsz másikat!