Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Gömbölyded formájú, nagy szemű, lilás-vöröses színű szilvafajta, Japánból vagy Kínából származik. Elsősorban a mediterrán vidékeken termesztik. A szilvának általában magas a cukortartalma, ez a japánszilva esetében valamivel alacsonyabb, de vitaminban, rostban éppúgy gazdag, mint a többi szilvafaj. Ízletes, édes gyümölcs, gyakran főznek belőle pálinkát, lekvárt, használhatjuk sütemények sütéséhez, levesekhez stb.

mikor vegyem

A nyári hónapokban érik, de a hipermarketek polcain az év más szakában is megtalálható.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

Japánszilva alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!