Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A különféle halak gerince többféleképpen is felhasználható, mégis, filézés után általában a kukában végzi feldolgozás nélkül. Főzhetünk belőle sűrű alaplevet zöldségekkel és fűszerekkel, így elkerülhetjük a leveskocka, halászlékocka használatát. Levest is készíthetünk halgerincből, így az eredmény enyhén (bizonyos halak esetében, pl. lazacnál erősebben) halízű leves lesz. Halgerincből, illetve a csigolyákból nyakláncot is készítenek.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Halgerinc alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!