Halgerinc

Halgerinc

Leírás

A különféle halak gerince többféleképpen is felhasználható, mégis, filézés után általában a kukában végzi feldolgozás nélkül. Főzhetünk belőle sűrű alaplevet zöldségekkel és fűszerekkel, így elkerülhetjük a leveskocka, halászlékocka használatát. Levest is készíthetünk halgerincből, így az eredmény enyhén (bizonyos halak esetében, pl. lazacnál erősebben) halízű leves lesz. Halgerincből, illetve a csigolyákból nyakláncot is készítenek.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Halgerinc

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm halgerinc?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

3 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A retró sajtos tallér titkai: így lesz a legropogósabb és...

A sajtos tallér a magyar konyha egyik kedvelt ropogtatnivalója, amely generációkon át örökített hagyományokon alapul. Ez az egyszerű, mégis rendkívül ízletes snack szinte minden alkalomra illik: legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról vagy egy egyszerű esti filmezésről. De hogyan vált ez a finomság a magyar háztartások alapvető elemévé, és miért olyan népszerű ma is?

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...