Gyümölcstea

Gyümölcstea

Leírás

A gyümölcstea szárított vagy kandírozott gyümölcsdarabokból, esetleg virágszirmokból készül. Nem tartalmaz tealeveleket, így koffeint sem. Főként üdítő, frissítő hatása miatt fogyasztjuk, de nem elhanyagolható az sem, hogy a gyümölcsteában érvényesülnek az alapanyagául szolgáló gyümölcsök jótékony hatásai. A legelterjedtebb gyümölcstea a csipkebogyó, hibiszkuszvirág, málna, alma stb. Vigyázat, a gyümölcs ízesítésű tea gyakran feketetea gyümölcsaromával.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz helyen, eredeti csomagolásban vagy jól záródó teatartóban.

4 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

HÚSBAVÁGÓ: ezért bannoljuk egy hétre a húsos recepteket az oldalunkon

Drasztikus kampány mellett döntöttünk itt a Nosaltynál: egy hétre a háttérbe szorítjuk az összes hústerméket tartalmazó receptet az oldalunkon, ezzel figyelmeztetve minden szakácsunkat és olvasónkat: a klímaváltozás sajnos létezik, a húsfogyasztás visszafogása pedig az egyik legkönnyebben megléphető döntés, amivel egyén szinten is tehetünk ellene.

Nosalty

5 bolygóbarát alapanyag, amivel kiválthatod a húst

Akár elkötelezett vegák/vegánok vagyunk, esetleg időszakosan próbáljuk ki a húsmentes étrendet vagy csak szeretünk néha új, izgalmas ízeket megkóstolni, biztosan találkoztunk már néhány húspótló alapanyaggal. Most a legjobban ismert fajtákat ismerhetjük meg még közelebbről.

Nosalty

További cikkek