Gin

Gin

Leírás

A gin egy borókával ízesített alkoholpárlat, amelyet a XVII. században egy holland gyógyszerész fedezett fel, miközben borókából és gabonaszeszből méregtelenítő gyógyszert állított elő. A gin neve a holland genever szóból származik, aminek jelentése boróka. A genever egy külön italfajtát is jelent, amit a gin elődjének tekintenek. A gin gyakran szerepel koktélokban és frissítő italokban, a legismertebb talán a gin-fizz, amely gin, citromlé, cukor és szódavíz keveréke.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

100g Gin

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

66.6 g

Hány kalória

gramm

gin?

Top ásványi anyagok

Foszfor

4 mg

Nátrium

1 mg

Vas

0.04 mg

Cink

0.04 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.001 g

Niacin - B3 vitamin

0.013 mg

Tiamin - B1 vitamin

0.006 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.004 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Vas

0.04 mg

Foszfor

4 mg

Nátrium

1 mg

Cink

0.04 mg

Réz

0.021 mg

Mangán

0.018 mg

szénhidrát

víz

66.6 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.006 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.004 mg

Niacin - B3 vitamin

0.013 mg

B6 vitamin

0.001 g

14 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!