Gin

Leírás

A gin egy borókával ízesített alkoholpárlat, amelyet a XVII. században egy holland gyógyszerész fedezett fel, miközben borókából és gabonaszeszből méregtelenítő gyógyszert állított elő. A gin neve a holland genever szóból származik, aminek jelentése boróka. A genever egy külön italfajtát is jelent, amit a gin elődjének tekintenek. A gin gyakran szerepel koktélokban és frissítő italokban, a legismertebb talán a gin-fizz, amely gin, citromlé, cukor és szódavíz keveréke.

Gin
231
Kalória
-
Fehérje
-
Szénhidrát
-
Zsír
66.6g
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Gin

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

66.6 g

gramm gin?

Top ásványi anyagok

Foszfor

4 mg

Nátrium

1 mg

Vas

0.04 mg

Cink

0.04 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.001 g

Niacin - B3 vitamin

0.013 mg

Tiamin - B1 vitamin

0.006 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.004 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Vas

0.04 mg

Foszfor

4 mg

Nátrium

1 mg

Cink

0.04 mg

Réz

0.021 mg

Mangán

0.018 mg

szénhidrát

víz

66.6 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.006 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.004 mg

Niacin - B3 vitamin

0.013 mg

B6 vitamin

0.001 g

16 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...